Вплив інформаційних та емоційних перевантажень на психологічний стан вагітних студенток у вищих навчальних закладах (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розглядається феномен вагітності під час навчання у вищому навчальному закладі з психологічної та соціальної точок зору. Аналізуються підходи до вивчення даного поняття вітчизняних і зарубіжних науковців. Надано результати проведеного дослідження для глибокого та всебічного визначення стану вагітних студенток.