Вплив рівня розвитку соціального інтелекту на формування невротичних стереотипів поведінки (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена актуальній проблемі вивчення процесу формування поведінкових стереотипів у особистос тей з невротичними розладами. Впливу рівня розвитку соціального інтелекту людина на можливості формування невротичних стереотипів поведінки, та ефективність корекційної роботи для їх подолання.