Корекція девіантної поведінки дітей засобами арт-терапії (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена аналізу корекційного потенціалу засобів арт-терапії у роботі психолога із дитячими девіаціями. Автор статті презентує власний досвід використання прийомів плямотерапії у роботі практичного психолога закладу освіти.