Моделювання особистісних конструктів у парадигмальних вимірах нейро-лінгвістичного програмування (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена аналізу теоретико-методологічних аспектів моделювання особистісних конструктів суб’єкта життєтворчості у парадигмі нейро-лінгвістичного програмування. У даному контексті проаналізовано особливості теорії NLP, що дозволяють позиціонувати моделювання як ефективний метод навчання навчанню. Доведено, що потенціал NLP у системі комунікативного моделювання особистісних конструктів суб’єктів освітнього процесу визначають механізми формалізації і передання успішного досвіду.