Особливості самооцінки підлітків та її зв'язок зі стресостійкістю (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розглядається сутність поняття самооцінки особистості, зокрема, виявлення особливостей самооцінки у підлітковому віці. Встановлено позитивний взаємозв'язок самооцінки підлітків із їх стресостійкістю.