Вплив занять спортом на особливості самооцінки та “образу фізичного – я” у підлітків (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті подаються результати аналізу особливостей самооцінки і “образу фізичного – Я” у підлітків, а також впливу занять спортом на них. Було доведено, що заняття спортом у підлітковому віці впливають на самооцінку та “образ фізичного – Я”.