Специфіка емоційної сфери в студентському віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті здійснена спроба аналізу специфіки емоційної сфери у студентів та їх впливу на діяльність. Досліджено особливості емоційної збудливості та інтенсивності емоцій у студентському віці, а також вплив емоцій на ефективність діяльності та спілкування.