Психолого-педагогічні умови формування особистісного компоненту професійної мобільності майбутнього вчителя (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розглянуто сутність професійної мобільності, визначено якості професійно мобільної особистості студента, розкрито психолого-педагогічні умови їх ефективного формування у майбутнього вчителя в навчальному процесі.