Самопроектування особистості майбутнього вчителя (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Статтю присвячено проблемі самопроектування майбутнього вчителя. Представлено результати дослідження професійного самопроектування, визначенню смисложиттєвих орієнтацій та здібності педагога до саморозвитку