Діалогове навчання як умова гуманізації педагогічної діяльності (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті обґрунтовано необхідність гуманізації педагогічної діяльності, розглянуто сутність і організацію діалогового навчання як умови формування гуманних міжособистісних відносин у навчальному процесі.