Тенденції виявлення особистісних факторів конформізму – нонконформізму у підлітково-юнацькому віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розглянуто тенденції виявлення особистісних факторів конформізму–нонконформізму у підлітково-юнацькому віці. Здійснено порівняльний аналіз факторів покірності–домінантності, консерватизму–радикалізму, конформізму–нонконформізму серед студентів та учнів за опитувальником Кеттелла. Знайдено відмінності за фактором конформізму–нонконформізму серед студентів та учнів.