Психологічні аспекти професійної деформації працівників правоохоронних органів (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена аналізу психологічних аспектів професійної деформації співробітників правоохоронних органів. Передумовам та наслідкам виникнення цього явища і можливостям подолання професійної деформації особистості.