Особливості усвідомлення юнаками особистого досвіду (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
За новими концептуальними підходами до освіти, організація навчально-виховного процесу розглядається як набуття учнями багатогранного досвіду у різноманітних видах міжособистісної взаємодії, навчально-пізнавальної й суспільно-практичної діяльності, що засвідчує суб’єктивну позицію учнів в оволодінні знаннями, уміннями, соціальними нормами й моральними цінностями.