Психолого-педагогічні аспекти організації контролю знань студентів на заняттях математики (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Одним із істотних елементів процесу навчання є перевірка знань, умінь та навичок, набутих студентами. Розробка оперативної системи контролю, що дозволяє об’єктивно оцінювати знання студентів, виявляючи наявні прогалини і визначаючи способи їх ліквідації,одне з умов удосконалення процесу навчання.