Психолого-педагогічні особливості впровадження проектної технології навчання на заняттях математики (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Головною метою української системи освіти є створення умов для успішного навчання, виховання, розвитку і самореалізації кожної особистості як громадянинаУкраїни, формування покоління, здатного навчатися протягом життя. Реалізації даної мети сприяє впровадження в практику діяльності викладачів проектної технології навчання та інформаційно - комунікаційнихтехнологій.