Психолого-педагогічні аспекти використання проблемного навчання на заняттях з біології (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Проблемне заняття — щонайперше повноцінне заняття по відношенню до наявності цілісного циклу продуктивних пізнавальних дій студентів від сприймання навчального матеріалу та його проблемного осмислення до застосування набутих знань в нових умовах, на практиці.