Вплив стилю педагогічного керівництва вчителя з класом на психологічний клімат та конфліктність колективу (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Протягом всієї людської історії людство завжди стикалось з конфліктами, між людьми між родинами, між державами, адже усіх спонукають до дій власні інтереси та мотиви. По сьогоднішній день людство вчиться правильно розв’язувати конфлікти, витративши на це мінімум часу та енергії. Школа та педагогічна діяльність не є виключенням. Під час виховного та навчального процесів завжди виникають різноманітні конфліктні ситуації, які часто переростають у конфлікти.