Агресивність дітей дошкільного віку як наслідок дисгармонійного сімейного виховання (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Сьогодні уже можна вважати доведеним, що джерела морального неблагополуччя потрібно шукати перш за все у сімейному вихованні. І це неважко пояснити: в дитинстві і ранньому дитинстві сім'я майже безроздільно формує особистість дитини.