Формування внутрішньої мотивації як основи волонтерської активності (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Волонтерська діяльність – це коло організованої діяльності, яка надається добровільно, на потребу окремих осіб або широкого загалу без очікування грошової винагороди. [1] В наш час волонтерська діяльність досягла значного розвитку, але психологічні умови її виникнення вивчено недостатньо, що робить наше дослідження досить актуальним, оскільки дозволяє з’ясувати першопричини формування внутрішньої мотивації як основи волонтерської активності.