Психологічні основи формування готовності студентів до професійно-педагогічної діяльності (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Реформаційні процеси, які нині відбуваються у вітчизняній педагогічній освіті спрямовані на формування у студентів здатності якісно виконувати свої професійні функції в майбутній діяльності.