Креативність як умова ефективності інноваційної діяльності педагога (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Інноваційний етап в розвитку суспільства, особливо в галузі освіти, передбачає суттєві зміни в різних аспектах освітньої діяльності, зокрема зміну традиційної (інформаційно-монологічної) освітньої моделі на інноваційну (інтенсивно-розвивальну).