Інтернет як засіб підвищення пізнавальної активності старшого підлітка (теоретичне обґрунтування) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
На сьогоднішній день у сучасному суспільстві відбувається швидкий розвиток і використання інформаційно-комунікаційних технологій у всіх сферах життя. Новітні технології сприяють відповідним змінам в освіті. Особливу роль займають комп'ютерне і комп'ютеризоване навчання.