Психологічні основи формування самостійності у школярів підліткового віку (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Підліток – людина, яка вже відійшла від дитинства, але ще не стала дорослою особистістю, в повному розумінні достатньо розвиненою та самостійною.