Психологічні особливості виховної діяльності з учнями різних темпераментів (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Тема статті актуальна на сьогодення, так як навчальним закладам потрібні професіонали своєї справи, які здатні знайти індивідуальний підхід до кожного учня, особливо до підлітка. Виховуючи дитину, не можна ставити завдання переробити темперамент, але за будь-якого його типу можна виховати всі необхідні позитивні якості особистості та її поведінки.