Особливості насильства серед підлітків та юнаків у шкільному середовищі (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Насильство в школах є однією з проблем освітньої галузі України. Школи мають і можуть відігравати важливу роль у справі захисту від насильства.