Психологічні особливості психокорекційної роботи із юнаками із комп’ютерною залежністю (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В умовах переходу до інформаційного суспільства підвищується значущість психічного й фізичного здоров’я молоді, бо потенційне психічне здоров’я нації напрямки визначається психічним станом дітей, підлітків та осіб молодого віку, які є найбільш чутливою групою щодо впливу різноманітних чинників, що можуть призводити до деформації психічного розвитку, соціальної дезадаптації особистості в мікро- і макрооточенні. Одним із видів такої деформації виступають різні види залежностей, зокрема – комп’ютерна.