Розвиток критичного мислення на уроках історії як один із шляхів формування інноваційної особистості (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Швидке зростання загального обсягу інформації і прискорення темпів науково-технічного прогресу призвели до істотних змін у структурі суспільних відносин.