Класи компенсуючого навчання (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Ситуація, що склалася на сьогоднішній день під впливом цілого комплексу соціально - психологічних і біологічних факторів, несприятливих умов життя ускладнюють психологічний розвиток і виховання підростаючого покоління. Най більш уразливими в сучасному світі виявилися діти з проблемами розвитку, а саме, з затримками психічного розвитку, що проявляється в уповільненому дозріванні емоційно-вольової сфери, в відставанні розвитку їх пізнавальних процесів, в шкільній неуспішності.