До проблеми педагогічної агресії як особистісно-професійної деформації сучасного вчителя (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В умовах нестабільності соціально-економічної ситуації в країні загострюються та детермінуються особистісно-професійні (де)формації (ОПД) особистості вчителя, зокрема – педагогічна агресія.