Можливість визначення характеру за комплексом рис обличчя (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Ще у стародавні часи Марк Тулій Цицерон говорив, що обличчя – це дзеркало душі, у якому міститься інформація про характер людини, про манери її поведінки. І хоча фізіогноміка, як мистецтво читати по обличчю, зародилася ще у Стародавньому Китаї, але й до наших часів не виділилася в окрему галузь психології. Недостатня ступінь дослідження фізіогноміки і зумовлює актуальність вивчення цієї проблеми.