(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2012)
У статті представлено результати дослідження особливостей пам’яті у підлітків. Констатовано, що у підлітковому віці активно розвивається логічна пам’ять. Також швидко досягає такого рівня, що дитина переходить до переважного використання цього виду пам’яті, та довільної і опосередкованої пам’яті. Досліджено який тип пам’яті переважають у підлітковому віці . У першій частині викладено загальну інформацію про підлітка,про зміни в пам’яті. У другій частині досліджували пам’ять у підлітка. Зроблено висновок,що у підлітків поступово знижується рівень механічної пам’яті і відповідно підвищуються показники логічної пам’яті.