(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми образу харизматичної особистості у сучасної молоді в контексті проектної парадигми. Автор розглядає психологічний зміст даного поняття, аналізує його основні складові, з погляду різних наукових шкіл. У статті висвітлено результати емпіричного дослідження уявлення юнаків про образ харизматичної особистості, а саме: розуміння змісту даного поняття, його основних характеристик та компонентів, цінностей, мотивів поведінки харимзата, також досліджуванні висловили думку, щодо можливості розвитку харизми, як важливого компоненту самопроектування у кожної особистості