(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
статті описані дослідження, пов’язані із виявленням просоціальності та її компонентів у різних культурних традиціях. Культура розглядається як незалежна змінна, яка визначає психологічні властивості і процеси, виступає в якості основного чинника, що впливає на міжкультурні відмінності у виявленні просоціальності. Належність до тієї чи іншої культури впливає на всі сфери людського життя, в тому числі й на поведінку, що здійснюється на благо інших людей