(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
У статті проаналізовано вплив Інтернету на сучасну молодь (студента). Виокремлено причини і наслідки Інтернет-залежності. Звертається увага, на те, що використання широких можливостей Інтернету у повсякденному житті людини має не тільки великі переваги, а й може нести певні негативні наслідки, зокрема, виникнення Інтернет-залежності. Тому є необхідним пошук методів і засобів профілактики та боротьби з даною залежністю. Також, подані результати емпіричного дослідження Інтернет-залежності серед студентів I курсу Криворізького Державного педагогічного університету психолого-педагогічного факультету.