(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
У статті обґрунтовано основні наукові підходи до проблеми технологій ігрового моделювання, подано х арактеристику різновидів ігор, на основі яких реалізується технологія ігрового моделювання. Висвітлено роль ігрового моделювання у підготовці студентів до майбутньої професійно-педагогічної діяльності. Обґрунтовано необхідність впровадження у навчальний процес інтерактивних технологій, акцентується увага на технологіях ігрового моделювання при організації навчально-виховного процесу у закладі вищої освіти.