(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
статті проаналізовано ефективність результату впровадження тренінгової програми, спрямованої на профілактику негативних психічних станів. Відзначено, що психічні стани дуже важливі у житті сучасних дітей молодшого шкільного віку. Акцентовано увагу на тому, що тренінги бувають дуже різні. Аналізуються результати проведеного дослідження та визначається структура й види негативних психічних станів серед учнів молодшого шкільного віку. Проаналізований тренінг як засіб профілактики негативних психічних станів молодших школярів.