(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розкриваються особливості сприймання сім’ї дітьми дошкільного віку. Визначено вплив функцій сім’ї на розвиток особистості дитини. Проведено дослідження особливостей впливу емоційної атмосфери в сім’ї на дошкільника. Проаналізовано емоційний зв’язок із батьками.