(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2020)
Анотацiя. Стаття присвячена аналiзу характеру соцiальних ролей у вiдносинах мiж дiдусями, бабусями i онуками. Автор розглядає найважливiшi ролi старшого поколiння у сiм’ї — опiкуни, порадники i консультанти, друзi, охоронцi сiмейних традицiй та iсторiї сiм’ї. Мета емпiричного авторського аналiзу полягає у порiвняннi цiнностi функцiй i ролей, виконуваних старшим поколiнням у сiм’ї, та їх впливу на життя i розвиток онукiв