(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Вчити дітей приймати правильні життєві рішення, робити виважені вчинки замість того, щоб діяти імпульсивно; Формування активного усвідомлення учнями широкого кола своїх можливостей, своєї активної позиції в їх реалізації; вдосконалювати вміння логічно мислити, висловлювати свою думку. Виховувати доброзичливість, людяність, тактовність і відповідальність.