(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Ознайомити учнів із світом позитивних і негативних емоцій; вчити дітей керувати своїми емоціями з метою зміцнення свого здоров’я; формувати бажання виявляти, примножувати позитивні емоції; вчити розпізнавати почуття під час спілкування з іншими людьми.