(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У підлітковому віці одним із центральних новоутворень постає самооцінка, як основний компонент самосвідомості, а в поведінці досить часто спостерігаються прояви агресивності. Тому актуальним є дослідити взаємозв`язок між самооцінкою і агресивною поведінкою підлітків.