(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Актуальність психопрофілактики емоційної нестійкості у майбутніх практичних психологів зумовлюється необхідністю надання майбутнім фахівцям достатнього рівня знань, умінь і навичок, які допомагатимуть їм у регулюванні здорового способу свого життя, у зберіганні працездатності, а також забезпечуватимуть їм оптимізацію професійної діяльності та тривалість професійного життя.