(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Соціальна ситуація в країні в умовах кризи особливо гостро потребує високо кваліфікованих та добре підготовлених фахівців у різних галузях. Сучасному суспільству необхідні добре освічені, різнобічно розвинені, ініціативні особистості, що здатні до творчої діяльності, можуть взяти на себе відповідальність за процес цієї діяльності та її наслідки.