(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Питання збереження та зміцнення здоров’я громади, особливо учнівської, в нашому суспільстві набуває пріоритетного значення, а тому й потребує інноваційних підходів до її вирішення.