(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2023)
У статтi розкрито особливостi використання технологiй iнтерактивного навчання учнiв в органiзацiї проєктної дiяльностi. Проаналiзовано роль i мiсце методу проєктiв в умовах дистанцiйної освiти. Запропоновано приклади iнтерактивних технологiй iз позитивного досвiду впровадження їх у проєктнiй дiяльностi. Розкрито психологiчний змiст використання iнтерактивних технологiй у проєктнiй дiяльностi вчителя на уроцi. Зроблено акцент на психологiчних особливостях застосування технологiй iнтерактивного навчання у форматi суб’єкт-суб’єктної взаємодiї вчителя й учнiв в умовах дистанцiйного формату навчання. Окреслено плюси та мiнуси використання iнтерактивних технологiй навчання у процесi органiзацiї проєктної дiяльностi.