(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті робиться спроба теоретичного аналізу життєтворчого потенціалу особистості, досліджуються деякі компоненти структурної організації феномену. Виявляються психологічні особливості самоорганізуючих дій як функціонального механізму життєтворчого потенціалу, наголошується на їх експлікативних можливостях в контексті екзистенційних умінь індивіда.