(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті проаналізовані підходи до вивчення самооцінки в психології. Показано психологічні особливості та педагогічні умови розвитку самооцінки в підлітковому віці. Розкрито шляхи та способи корекції самооцінки в дітей.