(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Статтю присвячено проблемі професійного самовизначення у процесі навчання у вузі за подвійною спеціальністю. Представлено результати дослідження професійного самовизначення фахівців, що навчаються за двома спеціальностями.