(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті усвідомлення студентами-музикантами особливостей власних музичних здібностей розглянуто в якості умови їх подальшого розвитку. Автором предсталені діагностичні засоби, застосування яких сприятиме покращенню процеса усвідомлення музичних здібностей.