(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розкрито сутність науково-педагогічної діяльності викладача вищої школи; здійснено аналіз професійної діяльності педагога вищого навчального заклад; виокремлено та охарактеризовано основні напрями науково-педагогічної діяльності викладача. Розкрито специфіку педагогічної діяльності викладача вищої школи, яка вирізняє її з-поміж інших видів діяльності.